Santa Cristina, la Festa Major d'estiu de Lloret

El 24 de juliol Lloret de Mar celebra la Festa Major d’Estiu en honor a la seva patrona, Santa Cristina. Espectacles i esdeveniments com la processó a l’Ermita dedicada a Santa Cristina, el Ball de la Plaça o la regata S’amorra Amorra a la platja de Santa Cristina són algunes de les activitats més tradicionals que podràs viure si ets a Lloret per aquestes dates.

Més informació

Aplec dels perdons

Cada segon diumenge de Quaresma, té lloc el tradicional Aplec dels Perdons, una caminada fins a l’ermita de Santa Cristina que arrenca a la plaça de la Vila i que culmina amb una ballada de sardanes i una arrossada popular.

Més informació i/o inscripcions

Festa de les flors a les Alegries

La Festa de les Flors se celebra a mitjans de maig. L’ermita s’engalana de flors i es realitzen activitats al voltant de l’ermita durant tot el dia.

A més del concurs de flors a primera hora del matí a les Alegries, hi trobaràs tot tipus d’activitats com sardanes, dansa, animació infantil, poesia i molt més.

Marxa Popular les Ermites de Lloret

Amb un recorregut d’aproximadament 18 quilòmetres, la Marxa Popular de les Ermites i és una de les marxes més emblemàtica de Lloret.

Si hi participes podràs descobrir Sant Quirze, les Alegries, Sant Pere del Bosc, Santa Cristina, el monument a l’Àngel, la capella de la Mare de Déu de Gràcia, la Creu de Terme i finalment gaudiràs d’un a la platja gran de Lloret.

Més informació i/o inscripcions

Marxa Popular les Platges de Lloret

El darrer diumenge de setembre celebrem  la Marxa Popular de les Platges de Lloret, que commemora el Dia Mundial del Turisme. Apuntat’-hi i podràs conèixer tot el litoral de Lloret seguint una marxa que comença a cala Canyelles i finalitza a cala Santa Cristina.

El punt de trobada és a la plaça de la vila de bon matí i des d’allà, ja sigui en vaixell o en autobús, podràs anar fins a Cala Canyelles, d’on sortirà la marxa.

I tot caminant, aniràs fins a la platja de Santa Cristina seguint un recorregut d’aproximadament 11 Km. gairebé sempre arran de mar, amb el camí de ronda que et permetrà descobrir unes vistes inoblidables des dels penya-segats del recorregut.

Així, i donant sentit al nom de la marxa, passaràs per cala Trons, sa Caleta, la Platja Gran de Lloret, Fenals i Cala sa Boadella,per arribar finalment a Santa Cristina on t’espera una bona sardinada.

Més informació i/o inscripcions

Festa Major de Sant Romà

La Festa Major d’Hivern de Lloret de Mar se celebra per Sant Romà el dia 18 de novembre. El que en uns inicis va ser una festa d’un sol dia s’ha anat ampliant i avui en dia Sant Romà es celebra durant gairebé tot el mes de novembre.

Els actes de celebració inclouen fires, concerts, cinema, teatre, audicions de sardanes, jocs infantils i un munt d’activitats lúdiques i culturals amb les quals tan els grans com els petits poden gaudir de la festa.

T’ajudem? Contacta’ns per Whatsapp

© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar