Santa Cristina, la Festa Major d'estiu de Lloret

El 24 de juliol Lloret de Mar celebra la Festa Major d’Estiu en honor a la seva patrona, Santa Cristina. Espectacles i esdeveniments com la processó a l’Ermita dedicada a Santa Cristina, el Ball de la Plaça o la regata S’amorra Amorra a la platja de Santa Cristina són algunes de les activitats més tradicionals que podràs viure si ets a Lloret per aquestes dates.

Més informació

Aplec dels perdons

Cada segon diumenge de Quaresma, té lloc el tradicional Aplec dels Perdons, una caminada fins a l’ermita de Santa Cristina que arrenca a la plaça de la Vila i que culmina amb una ballada de sardanes i una arrossada popular.

Més informació i/o inscripcions

Festa de les flors a les Alegries

La Festa de les Flors se celebra a mitjans de maig. L’ermita s’engalana de flors i es realitzen activitats al voltant de l’ermita durant tot el dia.

A més del concurs de flors a primera hora del matí a les Alegries, hi trobaràs tot tipus d’activitats com sardanes, dansa, animació infantil, poesia i molt més.

Festa Major de Sant Romà

La Festa Major d’Hivern de Lloret de Mar se celebra per Sant Romà el dia 18 de novembre. El que en uns inicis va ser una festa d’un sol dia s’ha anat ampliant i avui en dia Sant Romà es celebra durant gairebé tot el mes de novembre.

Els actes de celebració inclouen fires, concerts, cinema, teatre, audicions de sardanes, jocs infantils i un munt d’activitats lúdiques i culturals amb les quals tan els grans com els petits poden gaudir de la festa.

T’ajudem? Contacta’ns per Whatsapp

© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar