L’oferta gastronòmica de Lloret de Mar és diversa i àmplia, des de menjar local i mediterrani fins a establiments amb cuina internacional que et transportaran a altres territoris i cultures. Un món de sabors per descobrir a la nostra ciutat.

Actualment, Lloret de Mar aposta per oferir una gastronomia saludable i apta per a al·lèrgies i intoleràncies en els establiments de la localitat a través d’una cuina que sigui sana, sostenible i bona, i que estigui recolzada per certificacions i acreditacions rellevants dins l’àmbit gastronòmic.


Si ets amant de la bona restauració no et pots perdre dues cites gastronòmiques anuals: les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs al maig i les Jornades Gastronòmiques del Peix i Marisc a l’octubre.

I com a element identitari que no trobareu enlloc més, la ciutat també t’ofereix la possibilitat de degustar autèntica cuina indiana. Busca el teu local i gaudeix de la nostra gastronomia!

La cuina de la Costa Brava

Lloret de Mar ofereix una riquesa de productes naturals autòctons elaborats pels professionals dels restaurants i bars del municipi.

Més informació

Establiments acreditats AMED

Lloret de Mar s’està posicionant com una destinació especialitzada en cuina saludable amb hotels i restaurants que compten amb el segell AMED de dieta mediterrània avalat per l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

Més informació

Al·lèrgies i intoleràncies – Establiments certificats Sense Gluten

Lloret de Mar aposta per oferir una gastronomia saludable i apta per a al·lèrgies i intoleràncies en els seus establiments a través de la certificació Sense Gluten que atorga l’Associació Celíacs de Catalunya.

Més informació

Els nostres restaurants

Lloret t’ofereix una amplia i diversa oferta gastronòmica. Així s’obre davant teu un gran ventall de bars i restaurants on descobrir els sabors més autèntics del nostre territori o degustar diferents propostes de cuina internacional de primer nivell.

Més informació

Activitats i jornades gastronòmiques

Lloret de mar acull dues jornades gastronòmiques a les quals no pots faltar si ets amant de la bona cuina mediterrània!

Més informació

T’ajudem? Contacta’ns per Whatsapp

© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar