En els darrers tres anys Lloret de Mar ha impulsat diverses campanyes de civisme amb el lema “Amb respecte, a Lloret hi cabem tots”.

 

Aquestes campanyes pretenen enfortir i millorar la relació entre residents i turistes, i implicar-los en un projecte comú on es fomenti el respecte i la convivència, des d’una perspectiva positiva i desenfadada, fent que tothom hi participi d’una manera activa.

 

Aquestes campanyes tracten temes com la convivència, el soroll i el reciclatge.

-Posa’t la samarreta – campanya 2017 : Recorda als turistes que siguin conscients que han de posar-se la samarreta quan surten de la platja.

 

-Enjoy the silence, Make peace not noise o Love your ears – campanya 2018 : Convida a rebaixar els nivells de soroll per garantir la bona convivència ciutadana, especialment en horari nocturn.

 

-No tractis Lloret com un residu. Ajuda’ns a mantenir-lo més net i fer-lo sostenible – campanya 2019 : Vol implicar activament els visitants i residents en el medi ambient i el tractament responsable dels residus.

 

Des de sempre… a Lloret hi ha espai per a tothom!

LLORET DE MAR
EL TEU PUNT DE PARTIDA

5 rutes des de Lloret de Mar per descobrir el nostre territori

Lloret Hub

LLORET
HUB

© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar