Lloret de Mar gaudeix de temperatures suaus i llargues hores de sol durant tot l’any i té una ubicació privilegiada, al sud de la Costa Brava i disposa d’una moderna oferta d’instal·lacions i equipaments esportius. Tot això sumat fa que Lloret de Mar sigui un destí idoni per la practica de esport i que disposi del segell de DTE ( Certificació de Destinació de Turisme Esportiu) de l’Agència Catalana de Turisme en les modalitats esportives de futbol, atletisme, ciclisme, natació, esports col·lectius i triatló,  que el distingeix per oferir recursos i serveis d’alta qualitat adreçats a esportistes d’elit, professionals, aficionats i turistes que vulguin practicar activitats esportives.

Futbol

L’esport més popular del món té una gran importància a Lloret de Mar. El municipi ofereix tots els serveis a aquells equips que venen a fer les seves estades a casa nostra. Disposem de tres camps, dos amb gespa artificial i un amb gespa natural.

Més informació

Natació

Lloret de Mar disposa d’un centre esportiu d’última generació que, a més d’una piscina de dimensions olímpiques, ofereix una completa sala de fitness.

Més informació

Atletisme

A Lloret de Mar pots practicar les diferents disciplines de l’atletisme: curses, salts, llançaments, marxa i proves combinades.

Més informació

Ciclisme

Lloret de Mar, és un lloc on el ciclisme és alguna cosa més que pedalar, recuperar i pedalar.
Més de 600 kilòmetres de rutes per carreteres secundaries amb gran ambient ciclista. Pots trobar des de rutes rodadores fins etapes reina amb escalada a ports de muntanya de categoria especial.

Els pujols boscosos que rodegen Lloret de Mat guarden un tresor ocult per els amants del BTT, kilòmetres i kilòmetres de pistes i senders amb constants canvis de desnivell, ideals per practicar habilitats tècniques.
Sentir la brisa del mar Mediterrani de bon matí. Desafiar-te a tu mateix per colls i ports de muntanya, tan contundents com bells. Descansar en un allotjament 100% preparat per a ciclistes.

A lloretcycling també hi trobaràs rutes emblemàtiques de la província de Girona fora de Lloret, com Rocacorba o Vallter.

Running

Si t’agrada el running, Lloret de Mar serà un paradís per a tu.
Tenim dissenyades 5 rutes de trail que recorren tant el Camí de Ronda com els magnífics paratges naturals més boscosos, així com 3 rutes d’asfalt.
Trobaràs un Centre Running a les instal·lacions de la piscina municipal on disposes de servei gratuït de taquilles i informació per al corredor

Més informació

Esports Col.lectius

L’hoquei, l’handbol i el bàsquet són només alguns dels esports d’equip que es poden practicar a les nostres instal·lacions indoor (equipaments d’alt nivell) i també outdoor (gràcies a l’excel·lent climatologia de Lloret de Mar).

Més informació

Triatló

Lloret de Mar proposa als triatletes espais esportius indoor i outdoor d’alta qualitat on et podràs entrenar en les 3 disciplines amb total comoditat.

 

Enllaços d’interès:

Piscina olímpica indoor

Vies Braves 

Rutes cicloturistes BTT

Rutes cicloturistes carretera

Pistes d’atletisme

Rutes de running

Serveis

Si durant la teva estada necessites allotjaments o serveis especialitzats posa’t en contacte amb els nostres col·laboradors.

 

T’ajudem? Contacta’ns per Whatsapp

© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar