A peu

A Lloret de Mar pots anar a peu per tot arreu.

És una vila on les distàncies són curtes i on trobaràs diferents i àmplies zones de vianants, camins i parcs que fan que sigui agradable i ràpid moure’s d’aquesta manera, fins i tot per anar d’un barri a l’altre

Guia del vianant

Bus Urbà

La xarxa de bus urbà de Lloret de Mar connecta els diferents barris i zones turístiques de la població. Pots moure’t amb el bus urbà d’una manera fàcil i ràpida.

Pots consultar les diferents línies i tarifes a www.lloretbus.com.

Visita també aquest enllaç si et vols moure en bus per la zona 

Taxis

Lloret disposa de 4 parades de taxis amb una extensa flota d’entre 4 i 7 places que dóna servei les 24h del dia, durant tot l’any. Els reconeixeràs gràcies al seu color blanc i un senyal identificatiu.

Recorregut Distància Temps
De Barcelona a Lloret de Mar 80 km 60′
De Perpinyà a Lloret de Mar 115 km 90′
De Girona a Lloret de Mar 30 km 30′

 

Consulta en aquest enllaç les tarifes que s’apliquen a Lloret de Mar 

 

Consulta en aquest enllaç les parades de taxis de Lloret de Mar

 

Adreça i els telèfons de les parades de Taxi de Lloret de Mar

Bicicleta

Actualment, a Lloret de Mar pots trobar carrils bici a la zona del Rieral i al barri de Fenals. L’objectiu és anar incorporant nous carrils bici que formin una xarxa connectada que promocioni una mobilitat sostenible en àmbits urbans. També pots trobar diversos aparcaments de bicicletes per tal de facilitar l’ús d’aquest mitjà de transport.

Lloret de Mar vol ser una vila ambientalment sostenible en temes de mobilitat. Es pretén continuar cercant alternatives al vehicle privat i prioritzar un mitjà de transport i de mobilitat més sostenible, com és l’ús de la bicicleta.

Consulta en aquest enllaç on aparcar la bici a Lloret de Mar

Consulta el mapa de carril bici

Lloguer de vehicles

Si busques independència i gestionar les teves vacances a la teva manera, Lloret de Mar posa a la teva disposició diferents agències de lloguer de vehicles per moure’t al teu aire.

Directori d’empreses

Aparcaments

Lloret de Mar disposa de multitud d’aparcaments, públics i privats, tant coberts com de superfície.

Consulta aquí la localització i les tarifes dels aparcaments municipals

Open Tour

Un viatge combinat en tren turístic, autobús descapotable i, segons el bitllet que compris, vaixell, on descobrir racons emblemàtics de la Costa Brava, com els nostres fantàstics Jardins de Santa Clotilde o els Jardins botànics de Marimurta i Pinya de Rosa de Blanes. Tot al teu aire!

Trobaràs més informació sobre les parades i els horaris aquí

Transport marítim

La línia regular de Dofi Jet Boats et permet gaudir de la costa del Maresme i la Costa Brava d’una manera diferent: descobrint les magnífiques platges i cales que hi ha al llarg del recorregut.
Els seus vaixells fan parada a les poblacions i platges principals d’aquesta zona de la Costa Brava, unint Lloret de Mar amb Calella, Blanes o Tossa de Mar.
Descobreix la costa d’una manera diferent.

Dolfi Jet Boats

T’ajudem? Contacta’ns per Whatsapp

© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar