L’oferta gastronòmica de Lloret de Mar és diversa i àmplia, des de menjar local i mediterrani fins a establiments amb cuina internacional que et transportaran a altres territoris i cultures. Un món de sabors per descobrir a la nostra ciutat.
Actualment, Lloret de Mar aposta per oferir una gastronomia saludable i apta per a al·lèrgies i intoleràncies en els establiments de la localitat a través d’una cuina que sigui sana, sostenible i bona, i que estigui recolzada per certificacions i acreditacions rellevants dins l’àmbit gastronòmic.

Si ets amant de la bona restauració no et pots perdre dues cites gastronòmiques anuals: les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs al maig i les Jornades Gastronòmiques del Peix i Marisc a l’octubre.

I com a element identitari que no trobareu enlloc més, la ciutat també t’ofereix la possibilitat de degustar autèntica cuina indiana.

Busca el teu local i gaudeix de la nostra gastronomia!

Vols més informació de gastronomia? Et proposem més opcions!

Més info

Si el seu establiment no apareix en el nostre directori o les dades que hi figuren no son correctes:

Contacti amb nosaltres

Segueix-nos

© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar