Gaudeix dels establiments comercials de Lloret, on trobaràs la varietat  de productes i l’atenció que et mereixes.

El comerç de Lloret de Mar, amb un miler d’establiments comercials, representa el segon motor econòmic de la població. L’oferta comercial de Lloret és àmplia i diversa, i s’hi pot trobar tota classe d’articles i productes.

T’interessa saber que els comerços de Lloret poden obrir tots els dies de l’any, inclosos els diumenges.

Al llarg de l’any se celebren activitats i fires comercials com la Lloret Night Shopping, una autèntica festa del comerç amb botigues obertes fins a la matinada, desfilades de moda, música en viu, performances i el millor ambient fashion, també se celebra la Fira Medieval entre altres.

També et recomanem visitar el mercat setmanal dels dimarts que es fa al Rieral, en el seu recorregut hi podreu trobar tot tipus de paradetes amb produc-tes tradicionals, articles de roba, alimentació, etc.

I també podeu anar al Mercat Municipal on es poden trobar productes frescos i una variada selecció dels productes locals més típics de la nostra gastronomia

Vols saber més llocs de compres a Lloret de Mar?

Més info

Si el vostre establiment no apareix en el nostre directori o les dades que hi figuren no son correctes:

Contacti amb nosaltres

Segueix-nos

© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar