Girona i Pobles Fortificats

Ruta circular de 130 km. Iniciarem el recorregut a la vila veïna de Blanes i continuarem per poblacions agrícoles i artesanes fins arribar a Girona, on podrem descobrir el Barri Vell i el seu important call jueu, articulats al voltant de la catedral.

Pobles mariners i mediavals

Ruta circular de 193 km. Visitarem els petits pobles mariners típics de la Costa Brava i altres nuclis medievals, tots ells plens d’essència, història i autenticitat.

Pobles de castells,
monestirs i parcs naturals

Ruta circular de 273 km. Farem una parada obligatòria a l’impressionant monestir de Sant Pere de Rodes i visitarem les ruïnes d’Empúries.

Pobles de la zona volcànica i les valls de la Garrotxa

Ruta circular de 210 km. Començarem per un dels llacs més grans de la península per, després, endinsar-nos en la zona volcànica de la Garrotxa i el bonic paisatge de la Fageda d’en Jordà.

Pobles de Dalí

Ruta circular de 219 km inspirada en la figura de Salvador Dalí. Podrem visitar el Teatre-Museu Dalí i el poble del pintor, passejar pel Parc Natural de Cap de Creus i descobrir-ne els racons i les cales.

5 rutes des de Lloret de Mar
per descobrir el nostre territori

Descarregar
© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar