Les platges constitueixen dins del sector turístic i especialment en la Mediterrània un recurs turístic fonamental i de primer ordre.

A més dels atractius naturals, a una platja se li demanen molts altres serveis, uns per alleugerir els efectes de la pressió humana sobre la natura i els altres pels propis usuaris, que cada dia demanen una millor qualitat dels serveis.

Així, entre els primers es troba, entre d’altres, la necessitat de mantenir l’aigua i la sorra netes i, entre els segons, les dutxes, els establiments de begudes i aliments, punts d’auxili o salvament, telèfons públics, espai per a la pràctica d’esports nàutics, lloguer d’utensilis de platja, mantenir els accessos en condicions, dotar de zones d’aparcament les rodalies de platges, etc.

Per disposar de més informació sobre els objectius, els resultats dels indicadors o altres dades relatives al sistema de gestió, pots posar-te en contacte amb l’àrea de Medi Ambient a través de l’adreça electrònica:    mediambient@lloret.cat

 

 

Més informació de la Política ambiental i qualitat de les platges (29/03/07) 

© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar