Lloret de mar acull dues jornades gastronòmiques a les quals no pots falta si ets amant de la bona cuina mediterrània!

Jornades Gastronòmiques de l’Arròs

Durant el mes de maig, Lloret de Mar mostra amb orgull les seves facetes culinàries amb una extensa mostra d’arrossos elaborats de totes les maneres i per a tots els gustos.

La història de Lloret i el nostre passat mariner fan que gaudim d’un ric patrimoni gastronòmic que podràs degustar a través d’aquestes jornades gastronòmiques.

Organitzades per l’Associació de Bars i Restaurants de Lloret de Mar, el Gremi d’Hostaleria de Lloret de Mar i Lloret Turisme, durant aquest mes tindràs l’oportunitat de gaudir a diferents restaurants i hotels de Lloret de Mar d’una una cuina creativa i una carta especialitzada.

Jornades Gastronòmiques de la Cuina del peix de l’Art

Una altra cita ineludible per conèixer la nostra gastronomia és tastar els plats més típics i innovadors que es poden veure i degustar durant les Jornades Gastronòmiques del Peix i el Marisc que celebrem durant tot el mes d’octubre.

Enllaçant la nostra història i el sistema tradicional de pesca que utilitzaven els nostres avantpassats,  la Tirada a l’Art, t’oferim la possibilitat de gaudir d’uns plats originals basats en la pesca de temporada.

Organitzades per l’Associació de Bars i Restaurants de Lloret de Mar, el Gremi d’Hostaleria de Lloret de Mar i Lloret Turisme, durant aquest mes tindràs l’oportunitat de gaudir a diferents restaurants i hotels de Lloret de Mar d’una cuina creativa i una carta especialitzada.

T’ajudem? Contacta’ns per Whatsapp

© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar