Et proposem alguns punts d’interès que pots trobar a Lloret de Mar, monuments i cases que enriqueixen el patrimoni cultural de la vila.

Casetes de l'Àngel

Dues casetes situades a banda i banda del camí de St. Pere del Bosc, construïdes molt a finals del s. XIX com la resta d’elements d’aquesta ruta modernista.

Casetes de l’Àngel

Casa Cabañas

Casa senyorial de planta quadrada que compta amb tres plantes remarcades per cornises decorades amb relleus. La porta, d’arc carpanell, té la llinda i els brancals decorats amb relleus senzills.

Casa Cabañas

Monument d'Apol·lo i Dafne

És obra de l’artista gironí Bonaventura Ansó i va ser inaugurat el dia 14 d’octubre del 2001, dins dels actes d’obertura per a la commemoració del mil·lenari de Lloret de Mar. L’artista es va inspirar en la llegenda d’Apol·lo i Dafne, a partir de la qual sorgiria el poble de Lloret.

Monument d’Apol·lo i Dafne

Monument a l'Esguard

Aquesta escultura és obra de Rosa Serra i va ser inaugurada el dia 15 d’octubre de l’any 2000 en commemoració de la Trobada Internacional de Penyes Barcelonistes a Lloret de Mar.

Monument a l’Esguard

Monument a la Sardana

L’any 1971 la vila de Lloret de Mar fou proclamada Ciutat Pubilla de la Sardana. En commemoració a aquest fet, l’Ajuntament va decidir erigir un monument dedicat a la dansa catalana, que fou dissenyat i executat, en metall, per l’escultor gironí Domènec Fita.

Monument a la Sardana

Font de Canaletes

Situada al Passeig de les Palmeres, és una copia exacta de la popular font del mateix nom que es troba a les Rambles de Barcelona. Va ser un obsequi de la ciutat comtal al poble de Lloret de Mar l’any 1968. Si camines pel passeig que no se t’escapi veure-la!

Font de Canaletes

T’ajudem? Contacta’ns per Whatsapp

© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar