Una bona manera de conèixer la historia de Lloret de Mar i del nostre patrimoni és visitar algun dels nostres museus. Aquí trobaràs la informació que necessites per no perdre’t cap detall.

Museu del Mar – Can Garriga

Situada al passeig marítim, a primera línia de mar, Can Garriga és una de les cases indianes més rellevants de Lloret de Mar. Actualment, aquesta casa i la seva casa veïna, allotgen el Museu del Mar, un espai que explica el vincle de Lloret de Mar amb el mar.

Més informació

Can Saragossa

La masia de Can Saragossa se situa damunt d’un petit pujol, envoltada de boscos i jardins. A la primavera, quan tot comença a florir, es converteix en un “must”.

Més informació

Can Font

Can Font és un edifici d’estil modernista, conegut també com a Cal Conde o Can Piuet. Va ser construïda l’any 1877 per encàrrec de Nicolau Font i Maig, el seu primer propietari. Si vens a Lloret no et pots perdre l’única casa-museu pública d’estil indià que es conserva a Catalunya.

Més informació

T’ajudem? Contacta’ns per Whatsapp

© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar