La petjada dels indianos també deixa constància de l’art modernista a Lloret de Mar, l’estil artístic predominant a l’època. En són uns clars exemples el cementiri modernista dissenyat per l’arquitecte de renom Puig i Cadafalch (un dels més importants del modernisme català) o l’església parroquial de Sant Romà, amb les seves cúpules acolorides.

Cementiri Modernista

El cementiri de Lloret de Mar pertany a la Ruta Europea de Cementiris. És un dels principals exemples d’art fúnebre del s.XIX de Catalunya i conserva una important petjada indiana.

Més informació

Església parroquial Sant Romà

Caminant pel centre històric de Lloret de Mar et trobes l’església de Sant Romà, patró de Lloret de Mar i un exemple patrimonial reflex de dues èpoques de construcció i arquitectura molt diferents.

Més informació

Sant Pere del Bosc

A 5 km del centre de Lloret de Mar, envoltat per la naturalesa, hi trobem l’hotel-restaurant de Sant Pere del Bosc, recuperat d’un antic Monestir Benedictí del segle X i reconstruït per Puig i Cadafalch en el XIX.

Més informació

Can Font

Can Font és un edifici d’estil modernista, conegut també com a Cal Conde o Can Piuet. Va ser construïda l’any 1877 per encàrrec de Nicolau Font i Maig, el seu primer propietari. Si vens a Lloret no et pots perdre l’única casa-museu pública d’estil indià que es conserva a Catalunya.

Més informació

T’ajudem? Contacta’ns per Whatsapp

© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar