Descobreix racons màgics de la Costa Brava i del seu entorn natural. Paratges amagats del ritme diari de la vila de Lloret que es poden contemplar des d’alguns miradors de Lloret situats en espais singulars a penya-segats o punts d’interès que no et pots deixar escapar.

Turó Rodó

El poblat de Turó Rodó és un dels tres jaciments ibers que es troben al municipi de Lloret de Mar i el més proper al nucli de la població. Aquest petit poblat iber se situa sobre un petit promontori peninsular de 40 metres d’alçada just darrere de l’icònic Castell d’en Plaja.

Més informació

Camí de ronda

La millor manera de respirar l’essència de Lloret de Mar és gaudir dels múltiples itineraris a peu que ressegueixen el litoral o que s’endinsen en els nostres boscos obrint-te tots el secrets de la fauna i flora mediterrània.

Més informació

Castell de Sant Joan

Situat en el cim de la muntanya que separa les platges de Lloret de Mar i Fenals, és una torre emblemàtica del municipi la construcció del qual data del segle XI dC.

Més informació

Castell d'en plaja

Situat al final de la platja de Sa Caleta, és una de les icones de Lloret de Mar. Tot i que sembla un castell antic, en realitat és una casa d’estiueig construïda el 1935 per l’industrial gironí Narcís Plaja i obra de l’arquitecte gironí Isidor Bosch.

Més informació

Monument dona Marinera

L’any 1966 es va encarregar la realització del monument a “La Dona Marinera”, una bonica escultura de bronze que es pot contemplar al final de la platja de Lloret. Obra de l’artista Ernest Maragall, els seus 2,40 m d’alçada impressionen.

Més informació

T’ajudem? Contacta’ns per Whatsapp

© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar