Lloret de Mar conserva encara alguns espais que et recordaran l’estret vincle històric que la ciutat ha tingut amb el mar.

L’arquitectura dels “indianos” que van anar i tornar d’ultramar, l’espai on antigament es tenyien les xarxes de pesca o l’homenatge a la dura vida dels pescadors amb la celebració de la Tirada a l’Art són només alguns exemples del que pots visitar durant la teva estada.

Consulta el patrimoni pesquer de Lloret de Mar aquí.

Museu del Mar

Situada al passeig marítim, a primera línia de mar, Can Garriga és una de les cases indianes més rellevants de Lloret de Mar. Actualment, aquesta casa i la seva veïna, allotgen el Museu del Mar, un espai que explica el vincle de Lloret de Mar amb el mar.

Més informació

Es Tint

Actual seu de la Confraria de Pescadors de Lloret de Mar se situa en al centre del municipi i conserva el seu estat original com a espai on els pescadors acudien a tenyir les seves xarxes de pesca.

Més informació

Sa Caleta

Petita cala ubicada al costat de la platja de Lloret i a l’inici del camí de ronda que va de Lloret de Mar a Tossa de Mar. Transcorre a sota el Castell d’en Plaja, imatge icònica de la vila, que domina unes vistes espectaculars de la nostra ciutat.

Més informació

Dona Marinera

L’any 1966 es va encarregar la realització del monument a “La Dona Marinera”, una bonica escultura de bronze que es pot contemplar al final de la platja de Lloret. Obra de l’artista Ernest Maragall, els seus 2,40 m d’alçada impressionen.

Més informació

Ermita Santa Cristina

La primera notícia que en tenim és de l’any 1376, però el temple actual és de finals del segle XVIII. És d’estil neoclàssic i té un riquíssim altar major de marbre fet a Itàlia i una interessant col·lecció d’exvots i de vaixells en miniatura.

Més informació

Port Canyelles

Lloret disposa d’un únic port esportiu situat a la platja de Canyelles on hi poden arribar embarcacions de mida mitjana. Canyelles és la platja més allunyada del nucli urbà i s’hi accedeix a ella des de la carretera que porta a Tossa de Mar.

Més informació

Extensió a la Platja de Sa Caleta

En aquesta petita cala, Lloret va voler recordar els emigrants que van tornar sense veure acomplert el seu somni, amb una placa que s’erigeix damunt les roques.

Extensió a la Platja de Sa Caleta

T’ajudem? Contacta’ns per Whatsapp

© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar