Lloret de Mar té tres poblats ibers: Montbarbat, Puig de Castellet i Turó Rodó, on podràs descobrir com vivien els primers habitants de la nostra vila.

Can Saragossa

La masia de Can Saragossa es situa damunt d’un petit pujol, envoltada de boscos i jardins. A la primavera, quan tot comença a florir, es converteix en un un must.

Més informació

Turó Rodó

El poblat de Turó Rodó (s. III a.C) és un dels tres jaciments ibers que es troben al municipi de Lloret de Mar i el més proper al nucli de la població. Aquest petit poblat iber es situa sobre un petit promontori peninsular de 40 metres d’alçada just darrere de l’icònic Castell d’en Plaja.

Més informació

Jaciment de Puig de Castellet

El Jaciment de Puig de Castellet, que data del segle III a. de C., està situat a 2 kilòmetre del nucli de Lloret de Mar en una zona estratègica de domini visual que va de la desembocadura del Tordera fins a la costa de Lloret.

Més informació

Montbarbat

És el poblat més gran (5.700m2), el més allunyat i el que promet ser el jaciment més important de la contrada, sobretot des del punt de vista urbanístic que està rodejat de muralles i torres defensives.

Més informació

T’ajudem? Contacta’ns per Whatsapp

© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar