Lloret compta amb diferents ermites i esglèsies que podràs visitar per conèixer millor tota la història de Lloret. Com l’ermita de Santa Cristina, on s’hi pot trobar una exposició de vaixells en miniatura oferts pels mariners o pescadors a la santa i on s’hi celebra la Festa Major de Lloret (24 de juliol). O l’església parroquial de Sant Romà, una de les visites obligades si fas un passeig pel centre històric de Lloret de Mar, amb un estil artístic que segur que et sorprendrà.

Esglesia parroquial de Sant Romà

Caminant pel centre històric de Lloret de Mar et trobes l’església de Sant Romà, patró de Lloret de Mar i un exemple patrimonial reflex de dues èpoques de construcció i arquitectura molt diferents.

Més informació

Capella dels Sants Metges

Aquesta petita capella pertanyia a l’antic hospital de beneficència de Lloret, que va ser fundat l’any 1445 per Narcís Oliveres, canonge de la catedral de Girona i administrador de la Pabordia del mes de novembre i, com a tal, senyor del territori de Lloret.

Més informació

Ermita de Santa Cristina

La primera notícia que en tenim és de l’any 1376 però el temple actual és de finals del segle XVIII. És d’estil neoclàssic i té un riquíssim altar major de marbre fet a Itàlia, i una interessant col·lecció d’exvots i de vaixells en miniatura.

Més informació

Ermita de les Alegries

Aquesta petita ermita va ser la primera parròquia de la vila de Lloret des que es consagrà l’any 1079 fins a l’any 1522.

Més informació

Ermita de Sant Quirze

Situada a 200 m del cementiri i a 1 km del centre, és anterior al segle XI i no té unitat d’estil. A la vora d’aquesta ermit s’han trobat fragments de ceràmica romana, una moneda de Constantí i diverses sepultures.

Més informació

T’ajudem? Contacta’ns per Whatsapp

© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar