El recorregut costaner de Uns 12 km de longitud que separa Lloret de Mar de Tossa de Mar és una muntanya russa que Puja i baixa penya-segats. L’excursió exigeix una bona forma física, ja que Alguns trams passen per zones asfaltades i cal prestar atenció a les señalizacion, però tindreu ocasió de fer parada en alguns dels nombrosos racons màgics que aniran apareixent davant els vostres ulls en forma de petites cales salvatges , com la de Porto Pi, la cala Figuera, la cala d’On Raja l’Aigua i moltes altres. Tot esforç sol tenir una recompensa i aquest la té!

L’arribada a la Platja Codolar, sota les muralles medievals de Tossa de Mar, és un premi més que merescut. La cirereta de l’excursió és una passejada amb aires medievals por la Vila Vella de Tossa de Mar i, per rematar, una pujada al far.

Informació tècnica

Sortida: Museu del Mar
Arribada: Tossa de Mar
Tipus de ruta: Lineal
Dificultat: Mitjana
Duració aproximada: 3 hores
Desnivell: 356 metres

Senyalització

Marques GR, PR i SL segons les normes de la FEEC. (GR: marques color blanc i vermell). Senyals verticals i horitzontals de Turisme de Catalunya.

Punts d'interès

Museu de la Mar, Sa Caleta, Castell d’en Plaja, Cala dels Frares, Cala dels Trons, Punta des Cabdells, Platja de Canyelles, Cala Morisca, Sureda d’en Santos, Punta des Cards, Platja des Codolar, Porto Pi, Cala Figuera , Vila de Tossa.

Necessites més informació?

Contacta’ns i pregunta’ns tot el que vulguis a Lloret Turisme

Planifica el teu viatge

Com arribar?

Diga’ns des d’on vens i
calcularem la teva ruta

Sortida

Museu del Mar

© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar