Lloret & Families

 

 

Lloret és una destinació ideal per venir amb tota la família, i ofereix moltes possibilitats per emocionar als més petits. Parcs aquàtics i un servei de miniclub durant els mesos d’estiu situat a peu de platja on els nens podran gaudir de diferents activitats vigilats per monitors, són només alguns exemples de les activitats que faran les delícies dels més menuts. A Lloret, a més podreu participar en altres activitats com conta contes, excursions en vaixell, espectacles teatrals i musicals  i un munt de propostes pensades per tota la familia.

Al llarg de l’any Lloret compta amb esdeveniments especials que són ideals per la mainada; des del Carnaval, amb la rua i la xocolatada amb el rei Carnestoltes passant per la Fira Medieval de novembre o, pels nens i nenes ja més grans, l’oportunitat de participar en la Marxa a les Platges o la Marxa “Les Ermites de Lloret”, o la Tirada a l’Art, diada ideal per endinsar-nos en la història i tradició marinera de Lloret.

Lloret de Mar té una amplia oferta d’hotels i altres allotjaments certificats amb el segell de Platja en Familia, otorgat per l’Agència Catalana de Turisme , que ofereixen serveis especialitzats per la mainada i per la comoditat dels pares, ja sigui per llargues estades de vacances com per escapades de cap de setmana. Els restaurants, també certificats, tenen la seva oferta adaptada pels més petits.

Les amplies zones per a vianants, els cafès, terrasses i gelateries faran les passejades pel municipi molt agradables, així com els parcs públics infantils.

També podreu gaudir d’un viatge en autobús descapotable que permetrà descobrir els punts més destacats de Lloret i el seu entorn i visitar els 3 jardins, els botànics Marimurtra i Pinya de Rosa de Blanes i els Jardins de Sta. Clotilde de Lloret

 

Activitats per a tota la família

Us proposem algunes activitats que no us podeu perdre per gaudir de Lloret de Mar en família

Platges i miniclub

Les nostres platges principals, Lloret i Fenals, compten durant la temporada d’estiu amb un servei de miniclub, on els petits de casa podran gaudir d’activitats de pintura, festes de l’escuma, jocs i molt més!

A més a més tenim també un espai nadó i una biblioplatja situats a la platja de Lloret.

Platges

Hotels especialitzats

Lloret compta amb un gran nombre d’establiments especialitzats en turisme familiar amb activitats per als més petits i espais pensats només per a ells. En alguns hi trobareu fins i tot un parc aquàtic!

On dormir

Parcs infantils

Si durant la vostra estada voleu gaudir d’una estona de jocs en un parc infantil consulta aquest mapa per saber quin us agafa més a prop!

Water World

Idees dels nostres visitants

La millor manera de conèixer Lloret de Mar a través dels ulls dels que ja ens han visitat. Ells ja ho han provat, t’animes a venir?

Les propostes que no et pots perdre si vens a Lloret de Mar en família

Pinta amb nosaltres

Descarrega't aquí uns dibuixos de Lloret de Mar per portar la nostra ciutat allà on vagis!

RACONS, RUTES I ENCANTS DE LLORET

PLANIFICA LA
TEVA ESTADA
A LLORET

VEURE CONFIGURADOR
animated-icons
bird
bird
bird
bird
bird
anchor
heart
heart
heart
heart
wave
animated-icons
© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar