Lloret & Families

Lloret és una destinació ideal per venir amb tota la família, i ofereix moltes possibilitats per gaudir amb els més petits. Parcs aquàtics, un servei de miniclub durant els mesos d’estiu situat a peu de platja i on els nens podran gaudir de diferents activitats vigilats per monitors, són només alguns exemples de les activitats que els més petits en podran gaudir. A Lloret, a més podreu gaudir d’altres activitats com conta contes, excursions en vaixell, espectacles teatrals i musicals o activitats pensades per als més menuts de la casa.

Al llarg de l’any Lloret compta amb esdeveniments especials que són ideals per la mainada; des del Carnaval, amb la rua i la xocolatada amb el rei Carnestoltes passant per la Fira Medieval de novembre o, pels nens i nenes ja més grans, l’oportunitat de participar en la Marxa a les Platges o la Marxa “Les Ermites de Lloret”, o la Tirada a l’Art, diada ideal que els ajudarà a endinsar-se en la història i tradició marinera de Lloret.

Lloret de Mar té una amplia oferta d’hotels i altres allotjaments certificats amb la marca de Turisme Familiar per Turisme de Catalunya, que ofereixen serveis especialitzats per la mainada i per la comoditat dels pares, ja sigui per llargues estades de vacances com per escapades de cap de setmana. Els restaurants, també certificats, tenen la seva oferta adaptada pels més petits, i serveis especialitzats.

Les amplies zones per a vianants, els cafès, terrasses i gelateries faran les passejades pel municipi molt agradables, així com els parcs públics infantils.

També podreu gaudir d’un viatge en autobús descapotable que us permetran descobrir els punts més destacats de Lloret i el seu entorn i visitar els 3 jardins, els botànics Marimurtra i Punya de Rosa de Blanes i els Jardins de Sta. Clotilde de Lloret

Activitats per a tota la família

Us proposem algunes activitats que no us podeu perdre per gaudir de Lloret de Mar en família

Platges i miniclub

Les nostres platges principals, Lloret i Fenal, compten durant la temporada d’estiu amb un servei de miniclub on els petits de casa podran gaudir d’activitat de pinter, festes de l’escuma, jocs i molt més!

A més a més tenim també un espai nadó i una biblioplatja

Platges

Hotels especialitzats

Lloret compta amb un gran nombre d’establiments especialitzats en turisme familiar amb activitats per als més petits i espais pensats només per a ells. En alguns hi trobareu un parc aquàtic!

On dormir

Parcs infantils

Si durant la vostra estada voleu gaudir d’una estona de jocs en un parc infantil consulta aquest mapa per saber quin t’agafa més a prop!

Water World

Idees dels nostres visitant

La millor manera de conèixer Lloret de Mar a través dels ulls dels que ja ens han visitat. Ells ja ho han provat, t’animes a venir?

Les propostes que no et pots perdre si vens a Lloret de Mar en família

Pinta amb nosaltres

Descarrega't aquí uns dibuixos de Lloret de Mar per portar la nostra ciutat allà on vagis!

RACONS, RUTES I ENCANTS DE LLORET

PLANIFICA LA
TEVA ESTADA
A LLORET

VEURE CONFIGURADOR
© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar