Un jaciment amb unes vistes espectaculars.

El poblat de Turó Rodó (s. III aC) és un dels tres jaciments ibers que es troben al municipi de Lloret de Mar i el més proper al nucli de la població. Aquest petit poblat iber se situa sobre un petit promontori peninsular de 40 metres d’alçada, just darrere de l’icònic Castell d’en Plaja.

Aquesta elevació corona la petita cala de Sa Caleta, just a l’inici del camí de ronda de Lloret a Tossa. Les restes arqueològiques trobades indiquen que el lloc complia les funcions de vigilància i punt de comerç amb altres pobles del Mediterrani.

El Turó Rodó és un lloc de visita imprescindible per a aquells que tinguin curiositat per conèixer com vivien els primers pobladors de Lloret de Mar, gràcies a la reconstrucció d’una casa ibera amb els mètodes i materials de l’època, o per als qui volen gaudir d’una bella i nova panoràmica sobre la badia de Lloret.

Aquest petit poblat que data del segle III a. de C. va ser probablement l’avançada d’un posterior assentament iber més gran ubicat a l’interior, el poblat de Montbarbat.

Preu

Adults: 3 €
Reduït: 1,5 € (jubilats, carnet jove, carnet d’estudiant, carnet familiar, persones amb discapacitat)

 • Dades de contacte

  Adreça: Camí de Ronda de Lloret a Canyelles, 17310 Lloret de Mar
  Telèfon: +34 972 365 788
  E-mail: central-turisme@lloret.cat
  Web: www.lloretdemar.org

 • Horari

  D’octubre a maig:
  Dissabtes, diumenges i festius de 10 a 13 h

  De juny a setembre: 
  De dilluns a diumenge de 10 a 13 h i de 17 a 19 h

  Tancat els dies 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener

  Prohibida l’entrada amb animals de companyia.

 • Comparteix-ho

© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar