L’any 1966 es va encarregar la realització del monument a “La Dona Marinera”, una bonica escultura de bronze que es pot contemplar al final de la platja de Lloret. Obra de l’artista Ernest Maragall, els seus 2,40 m d’alçada impressionen.
És un homenatge a la dona de l’època marinera, que sovint era la responsable de tirar endavant la familia mentre l’home era a cercar fortuna a l’altra banda de l’Atlàntic.
Aquesta escultura, també anomenada “Venus de Lloret”, dota la costa lloretenca d’un element artístic de gran bellesa i qualitat que fa que sigui rar no trobar grups de persones al seu voltant.
Al voltant d’aquesta figura s’ha creat una llegenda que explica que la persona que miri a l’horitzó (com l’estàtua) i al mateix temps toqui amb la seva ma el peu dret de l’escultura veurà realitzats els desitjos que formuli en aquell moment.
No t’oblidis de provar-ho!

Com arribar?

Diga’ns des d’on vens i
calcularem la teva ruta

Dades de contacte

Adreça: Cala Banys,  17310 Lloret de Mar
Telèfon: +34 972 365 788
E-mail:  central-turisme@lloret.cat
Web: www.lloretdemar.org

© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar