Situat en el cim de la muntanya que separa les platges de Lloret de Mar i Fenals, és una torre emblemàtica del municipi la construcció del qual data del segle XI dC.

Per què visitar-lo?

És un lloc ideal per tenir unes fantàstiques vistes panoràmiques de tot Lloret de Mar. Gaudeix dels contrastos del color blau del cel amb el de la mar i el seu entorn muntanyenc.

La seva història

Els primers documents que trobem de la fortalesa es remunten a l’any 1041. La seva construcció va ser motivada per la necessitat de defensar el poble per mar, i durant segles va superar nombroses batalles i fins i tot en le segle XV un terratrèmol que va afectar bona part del territori de Girona.

La Batalla de Trafalgar al s. XIX va deixar el castell en ruïnes i abandonat. El 1965 es va iniciar la recuperació de les restes del castell original, però no va ser fins al 1983 que l’Ajuntament va aconseguir els permisos per reconstruir la torre que es pot visitar en l’actualitat.

Preu

Adults: 3 €
Reduït: 1,5 € (jubilats, carnet jove, carnet d’estudiant, carnet familiar, persones amb discapacitat)

 • Dades de contacte

  Adreça: Punta de Fenals. 17310 Lloret de Mar.
  Telèfon: +34 972 365 788
  E-mail: central-turisme@lloret.cat
  Web: www.lloretdemar.org

 • Horaris

  D’octubre a maig:
  Dissabtes, diumenges i festius de 10 a 13 h

  De juny a setembre:
  De dilluns a diumenge
  De 10 a 13 h i de 17 a 19 h

  Tancat els dies 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener

  Prohibida l’entrada amb animals de companyia.

 • Comparteix-ho

© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar