Lloret de Mar és una mena de museu obert que revela la història i la cultura de la ciutat mentre passegeu pels carrers i carrerons. Exploreu la ciutat i submergiu-vos al passat de Lloret de Mar per obtenir més informació sobre la història, la cultura i els residents de la ciutat costanera.
 
Visiteu el patrimoni cultural de Lloret i experimenteu-lo de prop.

Jardins de Santa Clotilde

Situats damunt d’un penya-segat entre Cala Boadella i la Platja de Fenals i amb unes impressionants vistes sobre la mar, no et pots perdre un dels tresors millor guardats de Lloret de Mar.

Més informació

Jardins de Santa Clotilde

Museu del Mar – Can Garriga

Situada al passeig marítim, a primera línia de mar, Can Garriga és una de les cases indianes més rellevants de Lloret de Mar. Actualment aquesta casa, i la seva casa veïna, allotgen el Museu del Mar, un espai que explica el vincle de Lloret de Mar amb el mar.

Més informació

Centre Històric

Et proposem una ruta per conèixer de prop el patrimoni més interessant del centre històric de Lloret de Mar.

Des del museu del Mar, casa indiana on podràs conèixer la història de la nostra ciutat vinculada amb el mar i les Amèriques, o el passeig Mossèn Jacint Verdaguer fins arribar a l’Ajuntament.

Més informació

Esglèsia parroquial Sant Romà

A la vostra passejada pel nucli antic de Lloret de Mar, trobareu l’església parroquial de Sant Romà, la patrona de la ciutat. En aquest exemple històric, s’uneixen dues èpoques d’arquitectura d’estil molt diferents.

Més informació

Cementiri modernista

El cementiri de Lloret de Mar pertany a la Ruta Europea de Cementiris i està declarat com a Bé d’Interès Cultural. És un dels principals exemples d’art fúnebre del s.XIX de Catalunya i conserva una important petjada indiana.

Més informació

Can Font

Can Font és un edifici d’estil modernista, conegut també com a Cal Conde o Can Piuet. Va ser construïda l’any 1877 per encàrrec de Nicolau Font i Maig, el seu primer propietari.

Més informació

Ermita de Santa Cristina

L’església es va esmentar per primer cop per escrit el 1376, tot i que l’església actual es va construir a finals del segle XVIII. Santa Cristina va ser construïda en estil neoclàssic i té un altar de marbre noble d’Itàlia i una interessant col·lecció d’ofertes votives i vaixells en miniatura.

Més informació

Ermita de les Alegries

Aquesta petita ermita va ser la primera parròquia de la nostra vila des que es consagrà l’any 1079 fins a l’any 1522, quan es va traslladar a la seva ubicació actual a 2,5 km del centre.

Més informació

Es Tint

Actual seu de la Confraria de Pescadors de Lloret de Mar, se situa al centre del municipi, i conserva el seu estat original com a espai on els pescadors acudien a tenyir les seves xarxes de pesca.

Més informació

Can Saragossa

La masia de Can Saragossa se situa damunt d’un petit pujol, envoltada de boscos i jardins. A la primavera, quan tot comença a florir, es converteix en un “must”.

Més informació

Castell de Sant Joan

Situat en el cim de la muntanya que separa les platges de Lloret de Mar i Fenals, és una torre emblemàtica del municipi la construcció del qual data del segle XI dC.

Més informació

Turó Rodó

El poblat de Turó Rodó (segle III aC) és un dels tres jaciments ibèrics situats al municipi de Lloret de Mar i no està lluny del centre de la ciutat. Aquest petit assentament ibèric es troba en una petita roca de 40 metres d’altura en una península, directament darrere del famós Castell d’en Plaja.

Més informació

Poblat ibèric Lloret de Mar

Sant Pere del Bosc

A 5 km del centre de Lloret de Mar, envoltat per la naturalesa, hi trobem l’hotel-restaurant de Sant Pere del Bosc, recuperat d’un antic Monestir Benedictí del segle X i reconstruït per Puig i Cadafalch en el XIX.

Més informació

Ermita de Sant Quirze

Situada a 200 m del cementiri i a 1 km del centre és anterior al segle XI i no té unitat d’estil. A la vora d’aquesta ermita, s’han trobat fragments de ceràmica romana, una moneda de Constantí i diverses sepultures.

Més informació

Capella dels Sants Metges

Aquesta petita capella pertanyia a l’antic Hospital de Caritat de Lloret, fundat el 1445 per Narcís Oliveres. Va ser canonge de la catedral de Gerona i administrador de la Pavordia de novembre, i com a tal va ser el mestre del territori de Lloret.

Més informació

Jaciment del Puig de Castellet

El jaciment del Puig de Castellet, del segle III aC BC es troba a dos quilòmetres del centre de Lloret de Mar. La seva posició estratègica ofereix una vista de tota la zona, des de la desembocadura del Tordera fins a la costa de Lloret. El petit assentament, al voltant de 650 m2, està format per sis cases.

Més informació

Ajuntament

La Casa de la Vila de Lloret de Mar conserva l’essència indiana presideix el passeig Mossèn Jacint Verdaguer i al costat del mar.

Més informació

T’ajudem? Contacta’ns per Whatsapp

© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar