Lloret abrite différentes chapelles et églises que vous pourrez visiter pour connaître encore mieux toute l’histoire de Lloret.

L’une d’elle est la chapelle de Santa Cristina, où sont exposés des bateaux miniatures offerts par les marins et les pêcheurs à la sainte et où est célébrée la fête patronale de Lloret (24 juillet). Ou encore l’église paroissiale de Sant Romà, à ne pas manquer si vous vous promenez dans le centre historique de Lloret de Mar et dont le style artistique vous surprendra certainement.

Église paroissiale Sant Romà

Caminant pel centre històric de Lloret de Mar et trobes l’església de Sant Romà, patró de Lloret de Mar i un exemple patrimonial reflex de dues èpoques de construcció i arquitectura molt diferents.

Plus d'informations

Chapelle dels Sants Metges

Aquesta petita capella pertanyia a l’antic hospital de beneficència de Lloret, que va ser fundat l’any 1445 per Narcís Oliveres, canonge de la catedral de Girona i administrador de la Pabordia del mes de novembre i, com a tal, senyor del territori de Lloret.

Plus d'informations

Chapelle de Santa Cristina

La primera notícia que en tenim és de l’any 1376 però el temple actual és de finals del segle XVIII. És d’estil neoclàssic i té un riquíssim altar major de marbre fet a Itàlia, i una interessant col·lecció d’exvots i de vaixells en miniatura.

Plus d'informations

Chapelle de les Alegries

Aquesta petita ermita va ser la primera parròquia de la vila de Lloret des que es consagrà l’any 1079 fins a l’any 1522.

Plus d'informations

Chapelle de Sant Quirze

Situada a 200 m del cementiri i a 1 km del centre, és anterior al segle XI i no té unitat d’estil. A la vora d’aquesta ermit s’han trobat fragments de ceràmica romana, una moneda de Constantí i diverses sepultures.

Plus d'informations

Allons-nous vous aider? Contactez nous pour Whatsapp

© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar