Aquest camí de ronda constitueix una de les més belles passejades que es poden fer per la Costa Brava. És un recorregut pels camins i boscos de pins i alzines que voregen la costa lloretenca, i queet permet gaudir del paisatge natural de la línia de la Costa Brava, que continua essent un dels valors principals d’aquesta destinació turística, per gaudir d’aquest camí de ronda que va des de la platja de Lloret fins a la vila de Blanes.

Aquest camí es pot realitzar a qualsevol època de l’any. A l’estiu pots aprofitar i banyar-te a qualsevol de les cales que vas trobant durant el trajecte, ja que el camí passa a tocar de l’aigua.
La resta de l’any és ideal si busques tranquil·litat i calma, ja que és ple de racons, vegetació i penya-segats. I no oblidam les vistes, espectaculars per als amants de la fotografia.

Informació tècnica

Sortida: Museu del Mar
Arribada: Blanes centre – Sa Palomera
Tipus de ruta: Lineal
Dificultat: Mitjana
Durada aprox.: 2h i 15 minuts
Desnivell: 201 metres

Senyalització

Marques GR, PR, SL, segons les normes de la FEEC. (GR, marques de color blanc i vermell). Senyals verticals i horitzontals de Turisme de Catalunya

Punts d'interès

Museu del Mar, Monument de la Dona Marinera, Cala Banys, Castell de Sant Joan de Fenals, Jardins de Santa Clotilde, Ermita de Santa Cristina, Jardí Bontànic Pinya Rosa, Ermita de Santa Bàrbara, Castell de Sant Joan, Centre Blanes, Sa Palomera.

 

Necessites més informació?

Contacta’ns i pregunta’ns tot el que vulguis a Lloret Turisme

Planifica el teu viatge

Com arribar?

Diga’ns des d’on vens i
calcularem la teva ruta

Camí de Ronda Lloret de Mar - Blanes

En el següent enllaç, t’indiquem com arribar-hi aquí.

© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar