Lloret & Seniors

Lloret de Mar es gaudeix a qualsevol edat! Una ciutat que s’adapta a les necessitats dels seus visitants i que resulta ideal siguin quines siguin les teves vacances somiades! El clima mediterrani i temperat de Lloret fa que durant tot l’any es pugui gaudir d’activitats a l’aire lliure: tranquils passejos davant del mar, rutes pel camí de ronda, visites al patrimoni històric i arquitectònic de Lloret són només algunes de les moltes activitats que Lloret ofereix per gaudir durant les seves vacances. Descobrir el municipi còmodament prenent l’autobús descapotable que fa ruta pels espais més emblemàtics de Lloret o apuntar-se a una excursió marítima fins als pobles del voltant tenen també l’èxit assegurat.

La ubicació de la principal zona comercial de Lloret al centre de la vila fan que sigui una combinació perfecte sortir a passejar pel centre històric (descobrint els elements més emblemàtics del municipi) i gaudir d’una diada de compres, i de les terrasses, bars i restaurants de la zona. L’agenda d’activitats de Lloret compta amb una amplia oferta d’esdeveniments durant tot l’any, festivals folklòrics, mercats artesanals, espectacles de música o teatre i unes sales de ball que són un al·licient més a l’oferta d’oci que trobareu.

Camí de ronda

Una proposta per gaudir en qualsevol època de l’any per practicar esport mentre es contemplen les impressionants vistes de la Costa Brava. Tant si seguiu el camí de ronda cap al nord fins a Tossa com cap al sud fins a Blanes gaudireu del patrimoni natural de Lloret amb un paisatge de mar i muntanya espectacular.

Camino de ronda

Cultura

El patrimoni cultural de Lloret és ampli i variat amb diferents propostes per conèixer la història de la vila des dels seus inicis fins a l’època actual. Els íbers, els indians… tots ells van deixar la seva petjada en espais per descobrir ja sigui en una visita guiada o al propi aire.

Cultura

Salut i benestar

Cuidar-se resulta molt important sempre i més quan s’arriba a certa edat, a més de mantenir-se actiu cal controlar l’alimentació i buscar propostes més sanes. A Lloret de Mar ens hem especialitzat en gastronomia saludable per tal que durant les vacances no descuideu la vostra dieta.

Salud y bienestar

Hotels especialitzats

Lloret compta amb un gran nombre d’establiments Adults Only o Adults Recommended per a les persones que busquen un allotjament tranquil on gaudir de les seves vacances.

Dónde dormir en Lloret de Mar

Idees dels nostres visitant

La millor manera de conèixer Lloret de Mar a través dels ulls dels que ja ens han visitat. Ells ja ho han provat, t’animes a venir?

Les propostes que no es poden perdre els Seniors a Lloret de Mar

RACONS, RUTES I ENCANTS DE LLORET

PLANIFICA LA
TEVA ESTADA
A LLORET

VEURE CONFIGURADOR
animated-icons
bird
bird
bird
bird
bird
anchor
heart
heart
heart
heart
wave
animated-icons
© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar