Aquesta preciosa ermita blanca està situada a 3,5 km del centre de Lloret.

La primera notícia que en tenim és de l’any 1376, però el temple actual és de finals del segle XVIII. És d’estil neoclàssic i té un riquíssim altar major de marbre fet a Itàlia, i una interessant col·lecció d’exvots i de vaixells en miniatura.

A la plaça sota el “Pi Centenari” se celebra per la Festa Major (diada de Santa Cristina, 24 de juliol), l’esmorzar de germanor de tots els pescadors, on es menja el típic “estofat”. També s’hi troba un mirador excepcional sobre la costa.

Per què anar-hi?

És un dels espais més estimats pels lloretencs i les lloretenques i compta amb unes vistes espectaculars de tota la costa de Lloret de Mar.

La devoció del poble a Santa Cristina el va moure a adquirir, en el decurs dels segles, tres de les relíquies més importants de la santa: el crani, una costella i un fèmur. La costella i el fèmur desaparegueren a conseqüència de la Revolta de 1936, però se’n conserva el crani i un petit os (una relíquia que es transporta en processó marítima cada any per les Festes de Santa Cristina).

Preu

Gratuït

 • Dades de contacte

  Adreça: Platja de Santa Cristina.  17310 Lloret de Mar
  Tel: +34 972 370 570
  E-mail: info@obreria.cat
  Web: http://www.obreria.cat/

 • Horaris

  Juliol i agost
  De dilluns a divendres de 5 a 7 de la tarda.

 • Comparteix-ho

© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar