Can Font és un edifici d’estil modernista, conegut també com a Cal Conde o Can Piuet.  Va ser construïda l’any 1877 per encàrrec de Nicolau Font i Maig, el seu primer propietari.

Si vens a Lloret no et pots perdre l’única casa-museu pública d’estil indià que es conserva a Catalunya.

Per què visitar-la?

Can Font és un edifici de marcat caràcter modernista, construït l’any 1877. Es composa de soterrani, baixos, dues plantes pis i golfes. La distribució de l’edificació gira al voltant de l’escala, situada al centre i que serveix de nexe d’unió de les dependències de cada planta.

La façana és de l’estil neoclàssic predominant en l’època de la seva construcció.

La decoració interior de la casa destaca pel ric treball d’artesania que fa ús d’esgrafiats, frescos i guix en sostres i parets; mosaics de paviments i ceràmics; ferro artístic en baranes i cancell; fusta i emplomats en vitralls… tot dins d’un estil modernista unitari.

La seva història

Construïda l’any 1877 pel mestre d’obres lloretenc Fèlix Torras i Mataró per encàrrec de Nicolau Font i Maig, en la seva època va ser la casa més alta de Lloret.  L’any 1940 la casa senyorial va ser venuda per Nicolau Cabañas i Llovet a l’industrial tèxtil sabadellenc Ferran Comadran i Torres com a casa d’estiueig.

L’Ajuntament de Lloret va adquirir finalment l’immoble l’any 1981 per preservar una de les cases senyorials de la vila vinculada a les fortunes lloretenques fetes a Amèrica.

Preu

Adults: 5 euros

Preu reduït: 2,50 euros (jubilats, carnet jove, carnet d’estudiant , carnet familiar, persones amb discapacitat)

Com arribar?

Diga’ns des d’on vens i
calcularem la teva ruta

Dades de contacte

Adreça: Sant Carles, 16, 17310 Lloret de Mar
Telèfon: +34 972 365 788
E-mail: central-turisme@lloret.cat
Web: www.lloretdemar.org

© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar