La Casa de la Vila de Lloret de Mar conserva l’essència indiana presideix el passeig Mossèn Jacint Verdaguer, i al costat del mar.

Per què visitar-lo?

Si passeges pel centre de Lloret segur que hi passaràs per davant. Situat al costat del passeig marítim, el seu estil, una combinació entre antic i modern, segur que despertarà el teu interès.

La seva història

Construït al 1872 pels arquitectes Marí Sureda i Félix de Azúa, llueix un estil neoclàssic. Va ser construït durant l’època indiana de la vila al costat d’on antigament es trobaven les drassanes de Lloret de Mar, que permetien construir els vaixells que van portar els habitants de Lloret fins a les Amèriques.
Identificaràs l’edifici per les característiques de l’arquitectura de l’època. Damunt del rellotge hi podràs veure un dels pocs escuts que s’han conservat del rei Amadeu de Savoia.
I no et perdis el campanar de ferro forjat, que complementa un rellotge instal·lat per a la casa d’Isidre Bofill de Barcelona.

© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar