XV Open Internacional Catalunya de Pitch & Putt: FASE PRÈVIA

⛳El 23 i 24 d’abril es jugarà al Golf Lloret Padel Pitch & Putt el XV Open Internacional Catalunya de Pitch & Putt. S’espera la presència de molts jugadors de diferents associacions i federacions de la FIPPA a més d’un nombrós grup de jugadors de la FCPP.

🏌️‍♂️A banda d’aquesta fase final, els millors jugadors catalans han de jugar una fase prèvia classificatòria el cap de setmana del 8 al 10 d’abril per poder passar a la fase final del 23 i 24 d’abril.

+info: aquí

 

 • Golf Lloret

  Golf Lloret
  Papalús s/n
  17310 Lloret de Mar
  Girona

 • Més informació

  Fase Prèvia


  Hi haurà fase prèvia si el nombre de jugadors catalans que volen participar és superior a les places disponibles.


  Del 8 al 10 d’abril es jugarà la fase prèvia. Cada dia de la fase prèvia hi haurà una sortida i en cas de que s’ocupin totes les places de les tres sortides s’obriran més sortides.  • Divendres 8 d’abril a les 16:00

  • Dissabte 9 d’abril a les 09:00

  • Diumenge 10 d’abril a les 09:00


  Hi haurà un mínim de 47 places per jugar l’Open pels primers classificats de la fase prèvia. Aquest nombre de places pot augmentar en funció de la inscripció de jugadors d’altres associacions. Per a inscriure’s a la fase prèvia es pot fer on-line a www.pitch.cat pels jugadors registrats. Es pot escollir dia i hora si hi ha places lliures.


  Les inscripcions per la fase prèvia s’inicien el 23 de març a les 0:00h i finalitzen el 6 d’abril a les 24:00 h. Si queden places lliures s’acceptaran inscripcions en el mateix camp passat el dia 7.


  Les 6 primeres dones classificades a la fase prèvia tindran plaça per l’Open.


  En cas de que els empats per accedir a jugar l’Open impossibilitin realitzar un tall exactament de les places establertes basant-se únicament en el resultat scratch obtingut, es desempatarà segons la fórmula dels 9, 6, 3 i últim millor forat, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins els 18 últims millors forats. Els últims forats a que es refereix aquest paràgraf són els últims forats del recorregut, independentment del tee de sortida dels jugadors.


  El preu de la fase prèvia és de 21€ que inclou els drets de joc, fruita i aigua.


 • Com arribar?

  Diga’ns des d’on vens i calcularem la teva ruta

  Golf Lloret

  Golf Lloret Papalús s/n 17310 Lloret de Mar Girona

  On es realitza?

  Carrer Vilafranca, 12, 17310 Papalús, Girona, Espanya

Com arribar?

Diga’ns des d’on vens i
calcularem la teva ruta

Golf Lloret

Golf Lloret Papalús s/n 17310 Lloret de Mar Girona
© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar