TEATRE: MARE DE SUCRE

Una producció del TNC i Escenaris Especials

Teatre

Durada: 2 hores

Especacle en català

Mare de sucre de Clàudia Cedó, és la història d’una noia amb discapacitat intel·lectual que vol ser mare i ha de confrontar-se amb la incomprensió de la seva comunitat.

Una obra que reflexiona sobre el tracte que estem donant com a societat a les persones amb diversitat funcional. L’assimilació de la jurisdicció dels seus cossos, la sobreprotecció com a excusa per a l’arrabassament de la seva llibertat de decisió.

 

SINOPSI:

La Cloe té vint-i-set anys, discapacitat intel·lectual i un desig dins les entranyes des de petita. La incomprensió de la seva família, la fundació on viu i la seva comunitat la durà a una lluita pels seus drets sense precedents, a una rebel·lió maldestra contra una situació injusta que li ha arravatat la tutela del seu propi cos. La Cloe s’enfrontarà a la llei dels homes per aconseguir el seu anhel, íntim i natural: quedar-se embarassada i tenir un fill. Però el viatge la farà dubtar d’ella mateixa. Seria ella una bona mare? Quina és la capacitat que ens converteix en bones mares i bons pares? Totes les persones que tenen fills la tenen? Totes les persones amb discapacitat estan incapacitades per afrontar la maternitat?

FITXA ARTÍSTICA:

Direcció: Clàudia Cedó

Repartiment: Andrea Álvarez, Ivan Benet, Marc Buxaderas, Mercè Méndez, Judit Pardàs Maria Rodríguez, Teresa Urroz.

Autora: Clàudia Cedó

Ajudant de direcció: Berta Camps

Escenografia: Laura Clos “Closca”

Il·luminació: Luis Martí

So: Lluís Robirola

Vestuari: Bernat Grau i Assen Planas

Música: Lluís Robirola

Fotografia: May Zircus

Vídeo: Clàudia Barberà

Producció: Teatre Nacional de Catalunya i Escenaris Especials

Producció executiva: Marta Iglesias i Anna del Barrio

  • Com arribar?

    Diga’ns des d’on vens i calcularem la teva ruta

    On es realitza?

Com arribar?

Diga’ns des d’on vens i
calcularem la teva ruta

© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar