Teatre: 3 Almas de Mujer

Dansa

Durada: 70 minuts

Venda d’entrades a l’Escola de dansa Carolina Villegas i a la Joieria Bostini 

 

SINOPSI:

TRES ALMAS. És un grup encapçalat i dirigit per tres dones valentes i emprenedores que es creuen en el camí del flamenc.

Nascudes a tres punts diferents d’Espanya, les seves vides es creuen a Sevilla, on neix el fruit d’aquest projecte. Una proposta escènica on hi han posat tot el seu coneixament, dedicació i professionalitat, per tal de mostrar amb el seu ball, un fragment de tot el que per elles englova aquest art. Acostant als sentits no només la bellesa visual, si no el contingut emocional i cultural que amaga.

L’espectacle es basa en un fil argumental que abarca el cicle vital d’una dona bailaora des dels seus inicis fins a la seva consolidació i maduresa com artista, tractant a la vegada el sacrifici personal i emocional que aquesta petix des del seu naixement fins a la seva llibertat, quan aconsegueix despullar-se de tots els estereotips que la societat li ha assignat.

Aquest projecte, està format i dirigit per tres dones, que, a l’escenari, estaran acompanyades per una guitarrista i una cantaora i una percusionista. En total sis persones que pujaran a l’escenari per oferir la seva ànim al públic.

 • Teatre de Lloret

  Plaça Germinal Ros, s/n
  17310 Lloret de Mar, Girona

 • Més informació

  Venda d’entrades a l’Escola de dansa Carolina Villegas i a la Joieria Bostini 


  Joieria Bostini :  Carrer de la Vila, 40 – 17310 Lloret De Mar,

  Telf. +34 972 36 56 17

 • Com arribar?

  Diga’ns des d’on vens i calcularem la teva ruta

  Teatre de Lloret

  Plaça Germinal Ros, s/n 17310 Lloret de Mar, Girona

  On es realitza?

  Av. Vila de Tossa, 27, 17310 Lloret de Mar, Girona, Espanya

Com arribar?

Diga’ns des d’on vens i
calcularem la teva ruta

Teatre de Lloret

Plaça Germinal Ros, s/n 17310 Lloret de Mar, Girona
© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar