Som de Mar Festival: Coque Malla

Coque Malla i la seva banda tornen als grans recintes amb la seva nova gira El Viaje del Astronauta Gigante en la qual presentarà les cançons del seu últim disc. Un repàs a tota la seva trajectòria, des del seu debut adolescent amb Els Ronaldos amb cançons com “No puedo vivir sin ti”“Adiós papá” o “Por las noches”, des dels grans èxits de la seva carrera en solitari, el camí recorregut entre Soy un Astronauta Más y La hora de los gigantes amb grans hits com “Me dejó marchar”, “Berlín” y “Un lazo rojo”, fins a les seves col·laboracions amb altres artistes i els temes inèdits com “Una sola vez”, el seu últim èxit.

Amb la seva nova gira, El Viaje del Astronauta Gigante, Coque Malla reprèn els grans concerts que van quedar suspesos a causa de la pandèmia, ja ha anunciat la seva presència en destacats festivals com Portamérica, Mallorca Live o Vive Latino i aviat coneixerem moltes i molt especials dates més.

Després de tres anys molt intensos, carregats de concerts, aquesta gira és a més una última oportunitat per a veure en directe a Coque Malla durant un temps. Després del El Viaje del Astronauta Gigante, Coque anuncia un descans indefinit vers les seves gires, un punt d’inflexió en els seus trenta-cinc anys de carrera, en els quals l’escenari ha estat sempre la seva gran passió.

 • Jardins de Santa Clotilde

  Passeig dels Jardins s/n, 17310 Lloret de Mar

 • Com arribar?

  Diga’ns des d’on vens i calcularem la teva ruta

  Jardins de Santa Clotilde

  Passeig dels Jardins s/n, 17310 Lloret de Mar

  On es realitza?

Com arribar?

Diga’ns des d’on vens i
calcularem la teva ruta

Jardins de Santa Clotilde

Passeig dels Jardins s/n, 17310 Lloret de Mar
© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar