Montphoto Fest 2022

Montphoto celebra la seva 26a edició recuperant la presencialitat i reafirmant el seu compromís amb la conservació de la natura.

● El concurs internacional de fotografia de la natura Montphoto ha rebut més de 11.200 fotos procedents de mil participants. Per països, Espanya, Itàlia, la Xina i els Estats Units han estat els que més participants han aportat al concurs.

● Els guanyadors del concurs es donaran a conèixer durant el Festival Internacional Montphoto que se celebrarà entre el 7 i el 9 d’octubre del 2022 a Lloret del Mar.

● Entre els ponents ja anunciats del Festial Montphoto del 2022 destaquen Jennifer Hayes i David Doubilet, fotògrafs de mars i oceà; El britànic David Lindo, famós ornitòleg; el prestigiós fotògraf de la naturalesa d?origen canadenc Peter Mather o el veterà fotògraf Norbert Rosing d?Alemanya, que ha treballat per a revistes com GEO, Terre Sauvage, BBC Wildlife.

 • Teatre Municipal

  Teatre Municipal de Lloret de Mar
  Plaça Germinal Ros, s/n
  17310 Lloret de Mar, Girona
  Girona
  Espanya

 • Més informació

  + info web: monphoto.com


 • Com arribar?

  Diga’ns des d’on vens i calcularem la teva ruta

  Teatre Municipal

  Teatre Municipal de Lloret de Mar Plaça Germinal Ros, s/n 17310 Lloret de Mar, Girona Girona Espanya

  On es realitza?

Com arribar?

Diga’ns des d’on vens i
calcularem la teva ruta

Teatre Municipal

Teatre Municipal de Lloret de Mar Plaça Germinal Ros, s/n 17310 Lloret de Mar, Girona Girona Espanya
© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar