Lloret Trail

Les distàncies a recorrer el 13 de març seran 22km (982mts de desnivell), 14 kilómetros (700 mts de desnivell) i 5 kilómetros (150 metres de desnivell).

La prova té un límit de 1.000 participants, s’adentraran per una petita ruta interurbana i després continuaran fent les primeres subides i baixades per un recorregut per diferents muntanyes emblemàtiques de Lloret. Un traçat tècnic amb algunes rampes de cerca del 40%.

 • Lloret Trail

 • Més informació

  INFORMACIÓ LLORETRAIL 5k  14km i  22km     13/03/22


  Sortida a les 09.30h AL COSTAT DE LA POLICIA LOCAL DE LLORET (Font de Kaikuta – Barri del Rieral): zona boscosa i àmplia situada a la perifèria de Lloret, a l’entrada arribant des de Vidreres, apartada del casc urbà (mateix lloc del 2020 i 2021)


  MASCARETA (obligatòria sempre que no s’estigui corrent i obligatòria al calaix de sortida fins estar a primera línia de la sortida).


  En cas de voler sortir en una altre calaix del que tens assignatens ho heu de comunicar un cop agafis el dorsal, acreditant una marca a una cursa homologada. Conseqüentment us entregarem una polsera i us modificarem el calaix.


  IMPORTANT Un cop agafat el dorsal, es dona per fet que el/la corredor/a accepta el document d’auto-responsabilitat i el reglament de la cursa.


 • Com arribar?

  Diga’ns des d’on vens i calcularem la teva ruta

  Lloret Trail

  On es realitza?

Com arribar?

Diga’ns des d’on vens i
calcularem la teva ruta

Lloret Trail

© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar