Lloret Ciutat de la Llum

👉Els dies 15, 16 i 17 d’abril Lloret de Mar es converteix en la ✨Ciutat de la llum✨. Aquests dies podreu gaudir de diferents espectacles de videomapping a la Casa de la Cultura que, utilitzant projectors de vídeo, plasmaran animacions i imatges per aconseguir un efecte artístic sobre l’edifici. La tècnica del videomapping està basada en els moviments que crea l’animació 2D i 3D sobre les superfícies. Els espectacles s’acompanyaran de música per crear un esdeveniment immersiu que permetrà la interacció amb el públic creant una relació entre l’art, la tecnologia i la societat.

⌚Cadascun dels dies es realitzaran 2 passis de l’espectacle. El primer a les 21:30h, i el segon a les 22h.

Cada dia els espectacles seran diferents, i per tant és una ocasió única per poder gaudir d’aquesta experiència lumínica.
*
📆15/04/2022
L’espectacle s’anomena “Contrast”, i pretén representar a través del blanc i el negre, la dualitat del món en el qual vivim.
*
*
*
📆16/04/2022
L’espectacle s’anomena “El color de l’ànima”. El color resulta de la interacció de la llum amb la retina. L’ús de certs colors impacta en l’estat d’ànim de les persones, i en aquest cas es pretén que els espectadors sentin tota la força i dinàmica dels colors, fins a assolir el nivell més profund, fins arribar al fons de l’ànima.
*
*
*
📆17/04/2022
L’espectacle “Trompe-l’oeil”. El Trompe-l’oeil o enganyalull és una tècnica ideada per enganyar a l’ull amb l’objectiu de crear la il·lusió que l’objecte projectat es real, mitjançant els recursos del clarobscur, la perspectiva i l’escorç. Inspirat en l’univers de M. C. Escher, en aquest espectacle res semblarà el que és.

 • Biblioteca | Casa de la Cultura

  Pl. de Pere Torrent, 1
  17310 Lloret de Mar

 • Com arribar?

  Diga’ns des d’on vens i calcularem la teva ruta

  Biblioteca | Casa de la Cultura

  Pl. de Pere Torrent, 1 17310 Lloret de Mar

  On es realitza?

Com arribar?

Diga’ns des d’on vens i
calcularem la teva ruta

Biblioteca | Casa de la Cultura

Pl. de Pere Torrent, 1 17310 Lloret de Mar
© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar