Festival Som de Mar: Boney M. feat Liz Mitchell

Aquest estiu torna a gaudir de la música en directe al Festival Som de Mar, que se celebra del 19 al 27 d’agost als Jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar.

En aquesta edició, es podrà gaudir de les actuacions de Manel, Dàmaris Gelabert, Blaumunt, Rosario Flores, Sergio Dalma, Boney M. i Joan Dausà.

Els assistents poden gaudir de la millor música en un entorn únic, els Jardins de Santa Clotilde, amb una mostra de la gastronomia mediterrània de la mà del Gremi de bars, restaurants i cafeteries de Lloret de Mar des de les 20h fins a l’inici dels concerts i des de la finalització fins a la 1h.

Galeria
 • Jardins de Santa Clotilde

  Passeig dels Jardins s/n
  17310 Lloret de Mar

 • Més informació

  TORNA BONEY M. DESPRÉS DE QUARANTA-CINC ANYS


  Boney M. no sols és el grup de culte de la “Disco Music” dels anys 70 i 80, sinó també, el grup més llegendari de tota la cultura “Dance”.


  Creat originalment al 1976 a Alemanya pel compositor i productor Frank Farian, el quartet format per les cantants jamaicanes, Liz Mitchell i Marcia Barrett, la model Maizie Williams (nascuda a l’illa caribenya de Montserrat) i el DJ-ballarí-contorsionista antillà Bobby Farrell, van dominar gairebé en exclusiva les llistes d’èxit europees de finals dels 70 i principis dels 80, amb una successió d’èxits que encara, en els nostres dies, mantenen una inqüestionable vigència.


  A més, Boney M. va ser el primer grup pop occidental que va actuar en directe a la llavors anomenada Unió Soviètica, sent també el primer grup europeu que va actuar a la Plaça Vermella de Moscou.


  Gràcies a les xarxes socials, el fenomen Boney M. ha tornat a deixar empremta en les noves generacions amb Rasputín que, 44 anys després, torna a situar-se en primer pla de l’actualitat. L’èxit internacional de Boney M. confirma que les seves cançons formen part definitivament de la col·lecció de “clàssics de la pop music”.


 • Com arribar?

  Diga’ns des d’on vens i calcularem la teva ruta

  Jardins de Santa Clotilde

  Passeig dels Jardins s/n 17310 Lloret de Mar

  On es realitza?

  Jardins de Santa Clotilde, Passeig dels Jardins s/n, 17310 Lloret de Mar, Girona, Espanya

Com arribar?

Diga’ns des d’on vens i
calcularem la teva ruta

Jardins de Santa Clotilde

Passeig dels Jardins s/n 17310 Lloret de Mar
© Lloret Turisme - Lloret Futur S.A. - Ajuntament de Lloret de Mar. Av. Alegries, 3. · 17310 Lloret de Mar · Tel. + 34 972 365 788 · central-turisme@lloret.cat
lloret de mar