Wanderwege

Camins de Ronda a Lloret de Mar, Costa Brava

Die beste Möglichkeit, das Wesen von Lloret de Mar hautnah zu erkunden, bieten die zahlreichen Fußwanderwege. Sie führen an der Küste entlang oder in die hiesigen Wälder und enthüllen dem Besucher alle Geheimnisse der mediterranen Fauna und Flora.

 

Camí de Ronda Lloret de Mar - Fenals

Aquest camí de ronda constitueix una de les més belles passejades que es poden fer per la Costa Brava. Aquest recorregut pels camins que voregen la costa lloretenca permet al visitant gaudir del paisatge natural de la línia de la Costa Brava, que continua essent un dels valors principals d'aquesta destinació turística, per gaudir d'aquest camí de ronda que va des de la platja de Lloret fins la platja de Fenals.

El recorregut comença al final del passeig marítim pel racó de Garbí, a la caleta de Sa Caravera per pujar unes escales que voregen el rocós paisatge, passarem Es salt des burros fins el monument de la Dona Marinera, de l'escultor Ernest Maragall, per on segueix el camí per les escales que baixen fins a Cala banys, cala de roques on hi abunden els esculls, per seguir el camí de ronda per un sender que travessa el bar passant per una pineda fins la punta de Fenals, on es troba el Castell medieval de Sant Joan, deixarem la torre de vigia per un sender direcció unes escales que baixen fins la Pl. Sisquella, situada al principi del passeig marítim de Fenals.

Nom: Lloret de Mar - Fenals
Tema: Camí de Ronda
Sortida: Museu del Mar
Arribada: Platja de Fenals
Tipus de ruta: Lineal
Dificultat: Baixa
Durada aprox.: 40 minuts
Desnivell: 76 metres
Senyalització: Marques GR, PR, SL, segons les normes de la FEEC. (GR-Marques color blanc i vermell). Senyals verticals i horitzontals de Turisme de Catalunya
Nens:
Punts d'interès: Museu del Mar, Font de canaletes, casa de la vila, monument de l'esguard, monument de la Dona Marinera, Cala banys, Castell de Sant Joan (s.XI), Platja de fenals.
Links relacionats: www.feec.cat
www.senderisme.com

 

Camí de Ronda de Lloret a Fenals, Lloret de Mar - Costa Brava

 

Jetzt buchen

Unterkunft

Hotelverfügbarkeit

Anreise - Lloret

Mit dem auto Mit dem Zug Mit dem Flugzeug Mit dem Schiff

Lloret auf Ihr Handy

qr lloret de marScannen Sie diesen QR-Code ein
Damit rücken alle Infos in Ihre Reichweite.

Veranstaltungenkalendar

18
Jul

31
Mai

Can Saragossa - 10:00h

20
Feb

01
Mär

Lloret de Mar - 12:00h

21
Feb

07
Mär

Lloret de Mar - 10:00h

22
Feb

Sala Infantil Biblioteca Municipal - 11:30h

25
Feb

Avinguda del Rieral - 08:00h